Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сестри Бакалови се хванаха за косите за пари

Жестока вражда гори между двете сестри Ивайла и Божидара Бакалови. Миската и нейната близначка никак не се дишат напоследък заради парични затруднения. Божидара от доста време насам среща трудности да си намери сериозна работа и избрала да виси на врата на оправната Ивайла.

Ивайла и Божидара Бакалови

Ситуацията около близначките излезе наяве, когато миската реши да се отпусне пред съквартирантите в Базата на „Къртицата“. Пред тях Ивайла призна, че сестричката й никак не умее да си прави сметката. Божидара харчела всичко, което имала, без мярка и често затъвала в солидни борчове. Естествено Ивайла се опитвала да й помогне, но да научи близначката си на дисциплина било невъзможна мисия.

Преди време Божидара се опитваше да се оправя сама в живота. Тогава блондинката се изявяваше като дизайнер и стилист надрехи. За да припечелва нещо от бизнеса си, дори беше отворила собствен бутик. Скоро обаче начинанието й затъна, а с него и всички заеми, които Божидара бе взела, за да стартира. Проблемите били единствено от бизнес естество. Русата Бакалова често подарявала дрехите си на приятели, вместо да прави бизнес и така малко по малко бутикът и банковата й сметка се опразнили. Това обаче никак не се харесало на Ивайла, която се заканила повече никога да не я подкрепя с големи суми.

Миската се дразни на сестра си и поради друга причина. Вече толкова време двете с Божидара не могат да се разберат по паричните въпроси, че няма изгледи някога да излязат от това положение. Всеки път, когато Ивайла започвала да говори на сестра си, че трябва да започне да се държи като зрял човек, близначката й си слагала слушалки в ушите и я игнорирала.

„Двете са крайно различни. Ивайла е прагматична и отговорна, а Божидара си гледа само живота и не се интересува от нищо друго. Засега минава с номера, че е духовен човек и не я интересува материалното, но това е лесно, когато има кой да те храни и да ти покрива дълговете“, смеят се на ситуацията близки до сестрите.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *