Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сестрата на убитата Мирослава ще става полицай

Елеонора ще става полицай

Сестрата на Мирослава Николова от Перник, която беше отвлечена и убита – Елеонора, е решила да става полицай. Решението на опечаленото момиче изглежда най-малко неочаквано, след като самата Елеонора в продължение на месеци нападаше следователите, че не си вършат работата добре и не могат за разкрият истината за изчезналата й сестра.

Елеонора вече е подала молба за участие в конкурс, според данни на Областната дирекция в Перник. Там били обявени свободни места за редови полицаи от категория „Е”. Според приятели на перничанката, решението да се запише в редиците на МВР дошло по време на погребението на Мирослава. Според непотвърдена информация, лично министър Цветан Цветанов дал идеята. Преди опелото двамата провели дълъг разговор, а преди това Елеонора се видяла и с премиера Борисов в София. Тогава момичето спряло и с атаките срещу криминалистите.

Мирослава бе убита жестоко заради откуп

Докато издирвала изгубената си сестричка, Елеонора събрала доста голям опит, похвалиха я нейни роднини. През времето на следствието, тя неуморно търсела Мирослава и всяко издирено доказателство съобщавала на разследващите ченгета. Полицаи от Перник твърдят, че тя непрекъснато е подпомагала работата им, като ги е насочвала към вероятни заподозрени. Самата Елеонора се опитвала да събере разпокъсаната картина в едно цяло, за да стигне до убийците на сестра си.

Мирослава Николова бе жестоко убита около Перник, след като бе отвлечена заради откуп. Мародерите планирали убийството още преди да осъществят самото похищение. След като я накарали да се обади на родителите си и да съобщи, че е отвлечена заради откуп, убийците веднага я удушили. По-късно единият от тях – Стойчо, се самоуби при залавянето му от служители на МВР.

В памет на Мирослава:

http://www.youtube.com/watch?v=4LUP_CfTXFk

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Сестрата на убитата Мирослава ще става полицай

  1. йх Отговор

    12.03.2012 в 16:38

    Ха ново шест
    След като МВР осра разследването на Убийството на сестра и която беше убита изключително жестоко и беше неоспоримо установено че Сестрата е замесена в конспирация с Убиеца срещу сестра си което я прави основна заподозряна Малоумните следователи и МВР не повдигнаха каквито и да е обвинения срещу сестрата и сега ще ставала полицай
    Боклуци на този свят колкото искаш само че денят на стршният съд всички ще платят няма полицаи сестри приятели Всеки според заслугите му

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *