Сестрата на убитата Мирослава припадна в болницата

0
Елеонора Николова

Елеонора, сестрата на отвлечената и брутално убита чрез удушване Мирослава от Перник, е припаднала в болницата, след като бе приета със силни болки в корема. Това станало преди около седмица, когато болката се появила внезапно и роднините веднага потърсили квалифицирана помощ.

В момента младата жена, която до последно не спря да търси убийците на сестра си, е под лекарско наблюдение и според информация от нейни близки, състоянието й е стабилизирано.

Пристъпът обаче попречи на Елеонора Николова да осъществи намерението си да стане полицай, защото заради хоспитализирането си пропусна изпитите по физическа подготовка, които бяха насрочени от вторник до четвъртък на градския стадион.

Мирослава Николова

От полицията обясниха, че без да премине този тест не може да се яви и на другите, а няма и резервна дата. За вакантните тридесет и четири места в областната дирекция на МВР в Перник се борят 283 желаещи, припомнят изпитващите.

Елеонора взе решение да стане полицай след смъртта на сестра си Мирослава. По време на разследването, тя неуморно търсеше нови и нови доказателства, сътрудничеше на криминалистите и непрекъснато ги подтикваше да вършат работата си по – добре. Първоначално опечалената жена обвиняваше МВР, че не прави нищо по случая, но след срещата си с вътрешния министър Цветан Цветанов и премиера Бойко Борисов промени мнението си и заяви, че самата тя иска да надене униформа.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=bsMS2j0qCTQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *