Сестрата на изчезналата Мирослава лъже, че е искан откуп от 500 хил. лева

0

Никой не е заплашвал, че ще ни върне Мирослава на парчета, разкрива майката на 18- годишното момиче от Перник. Таекуондистката е в неизвестност вече 50 дена. Историята, че ще върнат Мирослава на парчета, ако не се плати искания откуп, обаче беше разпространена от сестрата на изчезналото момиче, Елеонора. Полицията също твърди, че такъв разговор не е имало.

Похитителите поискали 500 000 лева, за да върнат Мирослава жива и здрава у дома. Ако не получат желаната сума, се заканили, че ще върнат момичето на части, разказва сестрата на изчезналата таекуондистка. Обаждането било направено от уличен телефон в Перник.

От полицията обаче отричат да са засекли такъв разговор. Разследващите случая обвиняват близките на Мирослава, че си измислят. Майката на момичето също се съмнява да е провеждан подобен разговор, въпреки че за него гарантира голямата

Сестрата на Мирослава обвинява треньора й за отвличането

й дъщеря.

Все пак, обаждане от изчезналата тийнейджърка е имало. Майката на Мирослава разкрива, че получила обаждане от телефона на дъщеря си на следващия ден, след като не се прибрала. Гласът бил нейния, но полицията установила, че е на запис. Мирослава казала, че е отвлечена и предупредила родителите си да намесват ченгетата. Сума за откуп обаче така и не е искана, признава майката на изчезналото момиче.

Приятелите на Мирослава обаче не вярват на историята с отвличането. Според тях, изчезналото момиче често говорело, че иска да се махне от вкъщи. Семейството на Мирослава било доста нестабилно. Родителите живеели разделени, а момичето не се разбирало много добре с тях.

Загадка остава обаче позицията на сестрата на Мирослава. Елеонора, която е омъжена за син на бивша зам.- кметица, твърди, че в изчезването на сестра й са замесени учителят й по таекуондо и синът му.
Майката на Мирослава разказва за първи път подробности около изчезването на дъщеря си. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *