Сесил Каратанчева : Бойко Борисов да се яви на детектор на лъжата

2
Сесил и Радослав Каратанчеви
Ще се подложи ли премиера на детектор на лъжата

Сексскандалът между Сесил Каратанчева и Бойко Борисов не стихва, а се вихри с пълна сила. Младата тенисистка е готова да се подложи на декеткор на лъжата, но иска същото да направи и премиера.

Бащата на Сесил – Радослав Каратанчев е призован от прокуратурата, след като скандалната история излезе наяве. Той също е готов за детектора, но само ако Борисов се съгласи да се подложи на същата манипулация. Радо иска това да стане в Америка, където няма шанс за машинации и фалшифициране на резултатите, защото в България всичко е нагласено.

Радослав признава, че е имало смс-и между дъщеря му и премиера. Всичко е започнало, когато малката Сесил е била на 14 години и е имала демонстративен мач със сегашният премиер на България. Веднага след мача, Бойко е започнал да пише на тенисистката, като дори е имало покана за среща.

Бойко Борисов
Бойко Борисов приемал Сесил като своя дъщеря

Радослав Каратанчев е получил призовка от прокуратурата, като за сега няма повече информация. Дали е имало сексуално посегателство ще се разбере само, ако има адекватен и справедлив процес. Междувременно, турските медии също раздухаха случката, като в ежедневника Ватан има голяма статия за секс-скандала. Самата Сесил е признала, че ще се подложи на детектор, но след като приключи участията си по турнири. За сега не се знае кой е крив и кой прав и може би изобщо няма да се разбере. Както по принцип се случва, всичко ще бъде потулено и след месец никой няма да помни за случая.

 

Сесил се осмели да проговори за сексторомоза едва на 22 години. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Сесил се осмели да проговори за сексторомоза едва на 22 години………..явно сега е момента и така са решили другарите.А за курвето никой няма да се сеща след 1 месец.Пиара е безуспешен.Ако се надява на нещо от БСП ,да забрави ,ще бъде употребена и е.Но момичето не блести с интелект и е удобна фигура.А скандалът няма да повлияе на Бойко,точно обратно–ходът не се получи нещо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *