Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сензация! Нов вид първобитен човек откриха изследователи! Нова теория за човешката еволюция

Първобитни хора

Сензационно откритие на непознат до момента вид първобитни хора от Каменната епоха, може да пренапише историята на човешката еволюция, съобщиха археолози. Преди седмици в Китай бяха открити фосилите на четири човекоподобни същества, чиито кости показват необичайна смес от древни и съвременни анатомични функции.  

Учените кръстили загадъчните хора „Народът на червения елен” заради съществуващото тогава животно, за което се предполага, че е било основната храна на първобитните човеци. След като заловели плячката, те я готвели в пещерите по начин, който много напомня днешното „варене”.

Според археолозите, откритието ще има потресаващи последици за науката и историята, защото е възможно да се докаже, че тези хуманоиди са допринесли с много за генетичното развитие на човешката раса. Това от своя страна ще доведе до нови разкрития, които практически ще дадат нови отговори на много здравни въпроси.

Първобитни хора

Според професор Кърноу от Университета в Нов Южен Уелс, тези първобитни същества са делили територия със съвременните за онези времена хора, които тогава вече правили първите опити да отглеждат земеделски култури чрез специална обработка на почвата. Той допълва, че до този момент се е смятало, че населението на Азия в онези години не е имало никаква конкуренция в борбата за оцеляване.

Най-вероятно става въпрос за племе, което е мигрирало от Африка в много по-ранен период и поради някакви причини е изостанало от общото развитие на хората.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=8EOiRl7jv_Y

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Сензация! Нов вид първобитен човек откриха изследователи! Нова теория за човешката еволюция

  1. Георгиева Отговор

    16.03.2012 в 11:33

    „Народът на червения елен” – Да не са открили българският вид, оцеляващ под управлението на 4ервеният ГЕРБ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *