Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сензация! Българин оцеля без храна цели 3 години!

Иван Стойчев не е хапвал нищо три години!

слънцеядство

Иван Стойков

Най – известният слънцеядец у нас Иван Стойчев разби на пух и прах всички научни теории за здравословно хранене след като заяви, че не се е хранил въобще през последните три години. Той разказа в телевизионен ефир, че от 2009 година насам кара на фотосинтеза и вместо да е гушнал букета отдавна, сега се радва на превъзходно здраве.

Стойчев обясни, че в основният принцип на слънцеядството се основава на фотосинтезата, която е напълно възможна и в човешкия организъм. Това се случва благодарение на реакция на меланина, с чиято помощ тялото произвежда самичко хранителни вещества и ги усвоява.

слънцеядство

Слънцеядство се практикува рано сутрин или късно вечер

Според слънцеядецът, това е много дълъг и сложен процес, който може да протече правилно само след овладяване на специална медитация. В същото време се оказва, че слънцеядството може да бъде опасно, тъй като има огромна вероятност да увреди очите. Поради това неподготвените не трябва да практикуват, а всичко става с времето и овладяване на правилната техника.

„Това е супернова енергийна система, при която слънцеядството използва слънчевите лъчи вечер и рано сутрин. Въобще не се притеснявам, че повечето хора не ми вярват, това си е техен проблем. Аз не ги правя тези работи, за да спечеля евтина слава и на никого не казвам да го прави. Храните са пълни с отрови, а лекарствата въобще не могат да ни лекуват. Самият аз съм сред най – здравите хора на Земята и от години не съм стъпвал в лекарски кабинет”, твърди Иван Стойчев.

Той допълва, че не е единственият слънцеядец в България. Познава се с повечето си колеги, но всички те не искат да се показват по медиите. Друго интересно нещо е, че слънчевата медитация може да се прави по всяко време на годината, тъй като се използва слънчевата светлина, а не топлината.

Видео със слънцеядецът:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Сензация! Българин оцеля без храна цели 3 години!

  1. Kalin Отговор

    09.05.2016 в 9:09

    Има сайт, както и Книга за Слънцето по Учителя БЕИНСА ДУНО (Петър Дънов). Направени са въз основа на всички достигнали до нас Беседи 3878 и 692 писма до ученици…така се разкри една Цяла Нова наука за Слънцето,която Учителя е разпределил равномерно в повечето беседи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *