Сензация! Арестуваха съучастника на камикадзето от Бургас!

0
Помощникът на камикадзето от Бургас

Висши полицейски източници съобщиха сензационната новина за залавянето на помощника на камикадзето от летище „Сарафово” преди няколко часа, издадоха столични журналисти. Информаторите отказали да бъдат цитирани официално, за да не се пречи на следствените действия и защото все още съпричастността на арестувания не е потвърдена окончателно.

Арестът на атентатора, за когото се предполага, че е взривил камикадзето от Бургас, е извършен навръх 9 септември. Още същата вечер извергът бил настанен в дома за чужденци в Бусманци, при изключителни мерки за сигурност. Той е затворен в изолирана стая и до него няма достъп никой, освен строго определен брой специални лица.

Атентатът в Бургас

В помещението, пред и около него, денонощно вардят десет ченгета от специалните части, които дебнат със заредени оръжия. Официално, властите отказват всякаква информация и никой не иска да коментира.

Според запознати, най – голямото доказателство за това, че за първи път от двадесет години насам родните служби са си свършили работата, е спешната визита на премиера Бойко Борисов в Израел. Припомняме, че този понеделник той излетя за спешна среща с тамошния премиер Бенямин Нетаняху, минути след като ряза ленти в Плевен.

От Израел нашите категорично заявиха, че със сигурност отговорни за атентата са терористите от „Хизбула”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Ei-MJJLVaBI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *