Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сензационен обрат: Топ банкер е убиецът на сестрите Белнейски – с видео

христина росица белнейскиРаплитането на случая с бруталното убийство на сестрите Христина и Росица Белнейски може да претърпи сензационен обрат, съобщиха най-изненедващо два независими източника от службите за сигурност.
Според добре запознати с разследването висши ченгета сестрите Белнейски все пак са били премазани от лека кола, а уплашения водач, за да замете следите си, по-късно е симулирал изнасилване.
Европейска разузнавателна служба преди три дни сигнализирала родните ченгета, като им пратила доклад-експертиза, изцяло базирани на оперативна информация. Според belneiski9евроразузнавачите автомобилът, размазал Росица и Христина Белнейски, е регистриран в Германия и е собственост на един от най-популярните родни банкери.
Имало информация, че в деня на бруталното убийство същия банкер, който е бил и сътрудник в правителството на Тройната коалиция, ходил на лов именно в местност близо до град Пещера.
Това е информация, която тепърва ще се проверява и разработва, коментират полицаи, които разследват убийството.

Лазар Колев вече е осъден на първа инстанция. Ще претърпи ли обрат делото?!?

Лазар Колев вече е осъден на първа инстанция. Ще претърпи ли обрат делото?!?

18-годишната Христина и непълнолетната й сестричка Росица бяха намерени убити в района Грамадите, близо до гр. Пещера на 31 януари, 2006 г. За последно майка им Фани Белнейска ги видяла три дни по-рано. По онова време семейството живее в покрайнините на Пазарджик, близо до гарата.
Към момента осъден за убийството на двете момичета е бившият пандизчия Лазар Колев. Той обаче категорично отрича да има нещо общо с кървавото убийство и е убеден, че е нарочен за изкупителна жертва.
В Пазарджик и околностите повечето хора също са убедени, че Лазар Колев е невинен, но е наклепан за да се прикрие истинският убиец или подбудител на престъплението, който най-вероятно е популярна фигура от политическите или финансови среди.

Карбовски разпитва майката на набедения за убиец на сестри Белнейски Лазар Колев! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *