Семейство от Варна прави секс на живо срещу 300 лв. на час

0

Необичаен семеен бизнес практикуват варненци. Баща, майка и дъщеря предлагат групов секс за 300 лева на час. Въпреки че и тримата имат работа, платената любов и докарва допълнителни доходи, а и им доставя удоволствие.

С организацията на секс сеансите се занимава бащата Милен. Семейството се рекламира в интернет, но много внимателно подбират клиентелата. Не бързат да се разкриват пред кандидатите за секс. След като проучат новите клиенти, едва тогава се свързват с тях.

Срещите винаги се организират на неутрален терен. Обикновено в малък семеен хотел в центъра на Варна. Собственикът е техен човек и знаят, че никога няма да се разплямпа. Семейството предпочита да работи предимно със стари клиенти, тъй като са проверени и може да им се има доверие. Секс тружениците гарантират изпълнението на всяко желание на мераклиите. Не допускат пазарене за цената – тарифата твърдо е 300 лева на час.

Секс семейството обитава скромно жилище във варненска панелка. Въпреки че демонстрират доста висок стандарт на живот, съседите им дори не подозират за страничните им занимания.

Освен групов секс със тримата, семейството предлага както индивидуални сеанси, така и ласки само с майката и дъщерята. Бащата обаче задължително присъства. А ако клиентите пожелаят, тогава се включва. Освен като сводник и понякога участник в оргиите, 51- годишният мъж най- вече се грижи за сигурността на съпругата и дъщеря си.

Дискретността е от ключово значение за варненското семейство. Тъй като и тримата си имат стабилна работа, не бива да допускат тайната им да се разчуе.

Хиляди българи се прехранват като продават телата си. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *