Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Семейства предлагат секс за 150 лева

Семейства предлагат секс за 150 лв

У нас става все по – популярно, семейства да предлагат секс срещу заплащане на заможни господа и госпожи. Срещу 150 лева за час, почти всеки желаещ може да си поръча двойка по собствен вкус, която до голяма степен ще удовлетвори желанията му.

Новата за България услуга набира все по – голяма скорост и измества традиционния модел, при който се поръчваха само жени за домашен купон. В момента по – отраканите и освободени от задръжки нашенци си поръчват двойки, които могат да са реални съпруг и съпруга, или тандем от проститутка и жиголо.

Според запознати, новият модел навлезе съвсем отскоро у нас заедно с популяризирането на суинга (практика за свободен обмен на партньори за секс). Съобразно с нарасналото търсене, започна и организираното предлагане на този продукт, в който се събират двама професионалисти, за да вземат повече пари срещу ласките си.

От журналистическо разследване стана ясно, че в повечето случаи двойките под наем могат да изпънят почти всички желания на клиентите, но отказват да правят откровено извратени неща. Какво ще се прави и условията за това, се уговарят по телефона и ако изискванията на наемателите са по – солени, поръчката просто се отказва.

Суингърите стават все по – популярни

Повечето от новосформираните двойки за платен секс предлагат услугите си в цяла България. Имат възможност да пристигнат на всяка една точка, но изискват превеждането по банкова сметка на капаро, както и поемане на разходите за транспорт, храна и спане.

В конкретна обява става ясно, че двойка от бивши манекени приемат поръчки и по морето, но трябва да бъдат наети за най – малко осем часа. Цената за пакета е шестотин евро, в които не са включени транспорт, преспиване и храна. Мераклиите ще трябва да дадат и 30% от цената предварително.

Мнозина българи вече са хард почитатели на суинга и се кълнат, че той е най – хубавото нещо на света. Така например, управител на столична фирма в столицата твърди, че всяка неделя пътува до Ловеч, където е намерил младо семейство, което има нужда от финансова помощ и в замяна предлага горещи интимни ласки.

„Запознах се случайно с тези хора чрез Фейсбук. Първия път отидох просто от интерес и тогава нещата просто не станаха. При следващата ни среща обаче всичко беше перфектно и изживях неповторими моменти. Има си и лоша страна – с жената се влюбихме и започнахме да лъжем мъжа, въпреки че той няма нищо против да се срещаме тримата” – откровеничи столичният предприемач.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=0KZzc0-Y4iI

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *