Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Семейно: Войната за милионите на Коста Цонев продължава!

Коста Цонев

След смъртта на знаковия български актьор и бивш депутат Коста Цонев, наследниците му изпаднаха в колпас, заради неспирните битки кой да се докопа до наследството. Според запознати със събития във фамилията и до момента всички са на нож, защото всеки иска да заграби колкото се може повече.

Според юристи, караниците не били заради недвижимите имоти, които любимецът на публиката остави. Още приживе, Коста се погрижил да ги разпредели справедливо и всеки да получи каквото му се полага. Истинската причина за скандалите били милиони долари, които оставил братът на актьора – Иван, който години наред живял в Австралия.

Коста Цонев

Според клюките, Иван успял да натрупа завидно богатство в страната на тасманийските дяволи и кенгурата, но за зла беда нямал никакви деца. След като починал, парите му били поети от Коста Цонев, който бил единствения наследник на близкия си роднина. Освен дебела банкова сметка, Иван оставил и доста недвижимо имущество в Австралия.

Именно тези пари били в основа на фамилните раздори. Според клюките, съпругата на Коста – Ели, вече е наела австралийски адвокат, който да я защитава при евентуално дело за разпределение на наследството. Когато разбрал за тези действия, синът Димитър Цонев буквално побеснял и се зарекъл, че няма да остави нещата в чужди ръце.

Истинският проблем пред наследниците обаче се състоял в изискванията на законите в Австралия, според които да заведеш дело за наследство, трябва първо да внесеш 10% от стойността на това, за което се бориш. Ако например претендираш, че трябва да получиш 1 000 000 долара, трябва да внесеш по съдебните сметки точно 100 000 долара, за да имаш право на съдебно разглеждане. Тъй като никой от фамилията не можел да извади необходимата сума, случаят остава висящ за неопределено време.

В памет на Коста Цонев:

http://www.youtube.com/watch?v=VrPolwJHrwI

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *