Семейни свади тровят Валери Божинов – футболистът спря да говори с майка си

1

valeriВалери Божинов е затънал в семейни проблеми. Биологичният баща на футболиста – Емил Божинов, и майка му Пепа Ангелова водят ожесточена борба за сърцето на сина им. Семейната вражда тлее над 20 години, но отскоро се възпламени с нова сила.

От няколко месеца, Валери Божинов не поддържа никакви контакти с майка си и втория й съпруг Сашо Ангелов. Крахът в отношенията им настъпи след като футболистът на „Парма” се сдобри с биологичния си баща Емил. Двамата, на практика, се срещнаха за първи път, откакто Валери е бил дете. За първи път демонстрираха близостта си на рождения ден на Николета Лозанова, където почетен гост беше именно Емил Божинов.

Бащата на Валери - Емил на рождения ден на Николета Лозанова
Бащата на Валери - Емил на рождения ден на Николета Лозанова

В момента, в който Валери и баща му се сдобриха, футболистът прекрати връзките си с родната си майка Пепа и съпругът й Сашо Ангелов, на когото Божинов дължи началото на кариерата си.

Конкретния повод за свадата между тримата родители на Валери е прозаичен – пари. Преди половин година, Пепа и Сашо помолили сина си да ги спонсорира в ново начинание – откриване на механа. Той им обещал да помисли. След тази случка обаче, Валери прекъснал всякакви контакти с майка си и пастрока . Пепа Ангелова подозира, че бившият й съпруг „насъскал” Валери срещу тях.

Емил и Пепа се развеждат, когато бъдещата звезда е на три години – на колкото е сега и Валери- младши. Божинов обвинява бившата си съпруга, че не му позволявала да вижда често сина си. Според Емил, майката на Валери умишлено

Сашо Ангелов - вторият баща на Валери
Сашо Ангелов - вторият баща на Валери

прекъснала връзката между баща и син, особено след като се омъжила повторно за футболиста Сашо Ангелов. Възрастният Божинов обвинява и Сашо Ангелов, че злоупотребява със славата на Валери. Причината Валери да се насочи към футбола обаче е именно Ангелов. Настоящият треньор на „Ботев” – Враца, открива потенциала на доведения си син и му помага с всички сили да пробие. Така се стига до историческия трансфер на едва 13- годишния Валери в италианския „Лече”.

Пепа Ангелова обаче изобщо не е съгласна с твърденията на бившия си. Майката на Валери казва, че се разделила с Емил Божинов заради проблемите му с алкохола. Пепа твърди, че никога не се е интересувал от сина си, никога не е помагал за отглеждането му. Според нея, Емил се сетил за момчето си едва след като станал милионер.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Този Валери, не се ли замисля-кой го е отгледал и възпитал, кой му е дал образованието и хляба… Да се обяви срещу майка си, която сама се е борила в живота заради него… Пфуууу НЕБЛАГОДАРНИК!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *