Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Селяни зариват градовете с бездомни песове

Проблемът с бездомните кучета се задълбочава все повече

Хората, които живеят в близост до морската столица  са намерили “  най – добрият “ възможен начин да се отърват от излишните малки паленца и по – възрастните си  кучета, които не съумяват да изхранват, като ги изсипват във Варна. При все че един от основните проблеми на страната ни е с бездомните кучета, вместо всички ние да търсим неговото най – добро решение, типично по български всеки мисли първо за себе си в кризата. Еколози от неправителствени организации са скандализирани от коварството на селяните,  които късно вечер нападали центъра на Варна, за да се отърват от излишното си домочадие – кучетата.

Най-често стопаните изоставят на произвола на съдбата невръстните палета…

Природозащитниците заявяват, че единственото хубаво нещо в зловещо поведение на  хората е, че поне вече не изоставят своите някогашни домашни любимци  на безлюдни места и пътища, но са категорични, че приливът на псета към градовете трябва да бъде спрян моментално.

За да изпълнят своя план и осигурят един по – добър начин на живот на бездомните кучета, които са изоставени на произвола на съдбата – гладни  и некастрирани, варненските еколози вече са срещнали с общински съветници, за да се изготви нова и по – продуктивна програма за овладяване на проблема с бездомните песове в морската столица.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *