Селски кмет строява колежки с кожената пръчка!

1
Цветелина Атанасова

Кръвожаден селски наместник тероризирал сексуално всичките си подчинени колежки, издава чиновничката в село Хърсово Цветелина Атанасова. Според нея, селският първенец Симеон Михайлов е изпаднал в сериозна сексуална неудовлетвореност и командва селото чрез интриги и заплахи за наказание с кожената тупалка.

За изясняване на обстановката в селото ще припомним, че Цветелина Атанасова е служителката, която преди известно време бе обвинена, че крадяла парите от пенсиите на възрастните хора в селото. Доносът срещу нея бил дело именно на палавника Михайлов, който искал да си отмъсти, защото не му дала дупе. По нейните думи, наместникът на няколко пъти се опитвал да я възтибири на бюрото, но тя се дърпала и не искала да преклони глава.

Пари в брой

„Михайлов е човек, който редовно ползва услугите на платени проститутки. Държи се изключително неприлично с жената, която е на служба в кметството и не минава и час, без да я шлепне по задника” – разказва Атанасова.

Набедената за крадла хубавица е категорична, че кметът налетял дори и на момиченце – сираче, на което се опитал да завърти главата с обещанието, че ще й помогне да си вземе матурите без никакви проблеми. Освен това Симеон Михайлов дрънкал из цялото село, че собствената му съпруга има сериозни гинекологични проблеми, което правело влагалището й сухо и не позволявало да осъществяват нормален полов акт.

„Това разказва той и винаги завършва с мотива, че има нужда от секс. Този човек не може да бъде кмет, не може да бъде съдник” – завършва Цветелина и допълва, че ще заведе дело срещу мераклията.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=pGZZWTtDL6M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *