Селски кмет към млада секретарка: А на мен кога ще ми дойде реда за секс?

1
Секретарката Анка и кметът Сали

„Аз съм кмета, а на кмета не можеш да откажеш! Кажи, кога да ти дойда на гости, кога ще дойде и моят ред за секс?” – мълвял в ухото на симпатичната 21 годишна секретарка възстаричкият първенец на златаришкото Горско ново село и докарвал младичката Анка Тодорова до неистов бяс.

Ухажорът Сали Кавръков на 57, дори не се притеснявал по цял ден да се усуква около свежото парче и с погледа на гладен вълк да търси начин да захапе. Така, между другото, пускал и по някоя ръка в пазвата на личната мома.

Кметът Сали

Жертвата разказва, че кметът се възползвал от факта, че живее сама, тъй като майка й работела в Ирландия, а баща й починал преди няколко години. Тя се грижела сама за своята 82 годишна баба. Кметският тормоз продължавал повече от девет месеца, а хитрата Анка се сетила да запише нахалника с диктофона на мобилния си телефон.

Самият Кавръков отрече пред журналисти, че е имал мераци към Тодорова. Според неговата версия, той просто искал да и погостува някой път, за да помага в грижите за болната баба. Изказването му стана в присъствието на самата Анка, която не можа да сдържи емоциите си и избухна пред репортерите.

Анка Тодорова

„Знаете ли, един път се връщахме от съвещание в Златарица. Тогава той кривна по един страничен път и ме закара в ранчото си, дето няма ни жив човек. Там отново започна да ме тормози – разказва жената, а кметът контрира с версията, че спрял да си набере малко гъби – А между краката ми, дето бърка там, гъби ли имаше, а?” – не се сдържа изтормозената секретарка.

Вдовицата Рабие

Първенецът Сали е категоричен, че Анка просто искала да му подлее вода, за да стане на свой ред кметица, след като го изгони от поста. Неговата версия обаче претърпява пълен провал, защото за похотливите му намерения свидетелстват още и вдовицата Рабие Шабанова, която всеки път пощипвал където не трябва, когато се засекат по улицата. Същата история разказват и още цяла дузина наплашени жени, които обаче не смеят да се разкрият.

Още по – тежко станало положението, когато за секс скандалите разбрала кметската съпруга Севим. Тя твърдо се обявила в подкрепа на мъжа си Сали и дори налитала на бой, за да защитава честта му.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=o92_EgKvN5s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *