Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сектанти зарибяват хлапета в детски градини

Сектанти атакуват детски градини

Инвазия от сектанти – нашественици изкарва акъла на млади родители и даскалици в столичните детски градини. Подобно на зараза, разколниците са напъплили по учебните заведения и използват всякакви методи, за да се доберат до невръстните малчугани. За това алармираха загрижени майки и притеснени преподаватели.

Лъжепророците от добилите скандална слава „Свидетели на Йехова” не се притеснявали да пробутват рушвети на педагози, за да ги допуснат в детските групи. Някои от тях дори съвсем откровено се опитвали да дават парични суми, като искали „единствено“ да ги пуснат вътре, за да проповядват. Учителки са категорични, че до момента на отцепниците не е дадена тази възможност, но много от тях са притеснени от действията на сектантите, защото те причаквали децата до оградата на домовете.

Сектанти атакуват детски градини

„Тази седмица се появиха три пъти. Извиках пазачите, за да ги изгонят, но после сектантите се строиха до оградата от външната страна. Когато родителите започнаха да прибират децата си вечерта забелязах, че агитираха четири майки и истински се притесних да не им направят нещо. Склонна съм да допускам, че изпозват и непозволени методи при привличането на хора” – споделя детската учителка Мария Ценкова.

Според хора от образователния инспекторат, вече всички охранители по учебните заведения са предупредени да не допускат в никакъв случай сектантите на територията на детските градини и ясли. На всички са проведени специални инструктажи, на които им е обяснено как да действат в подобен случай.

Преди около година, родолюбиви организации опитаха да предизвикат протести срещу опасната секта. Техни привърженици дори атакуваха сборища на разколниците и нараниха някои от тях. Държавата обаче за пореден път си затвори очите и не предприе никакви мерки да изкорени заразата от България.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *