Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сектанти изнасилили и подлудили отвлечената Силвия

Силвия обичала да се разхожда сред природата с приятели

Силвия обичала да се разхожда сред природата с приятели

Силвия превъртя, след като се прибра”, разказват приятели на младата жена, която изчезна след сектантски събор в Родопите. Освен, че момичето се е завърнало у дома с психически отклонения, оказало се, че е и бременна. Силвия признала, че била изнасилена от сектантите.

Силвия Александрова беше открита в психиатрията в Пловдив, две седмици след като изчезна от сектантско сборище в Родопите. Момичето никога преди това не е имало психически проблеми. Но когато я виждат жителите на село Хвойна, край Пловдив, да лежи на поляна и да бълнува, решават, че не е добре с главата. Силвия скача да бие две баби, които се опитват да й помогнат.

Младата жена е откарана в психиатрията в Пловдив. Никой не се интересува от самоличността й, нито търси роднините й. Третират я като опасно луда. „Държали са я вързана с дни, давали са й всякакви хапчета”, споделят

Силвия се завърна в тежко психическо състояние от сектантски събор

Силвия се завърна в тежко психическо състояние от сектантски събор

потресени близки на момичето. Едва след като в медиите се обявява, че е издирвана, се свързват с полицията да им кажат, че е при тях.

След като се прибрала в родния си град Русе, лъсва ужасната драма на Силвия . 28- годишната жена започнала да откача. „Изведнъж сякаш изпада в транс. Започва да се върти в кръг и да говори някакви несвързани неща за Страшния съд и за Исус Христос. Бълнува, че сексът е единственото спасение за душите ни и разни врели- некипели. После изведнъж се съвзема и отново става адекватна”, разказват нейни близки.

Силвия била примамена от свой познат на име Борко да отиде на събора в планината. Младата жена не се интересувала толкова от религиозното сборище. Просто искала да отдъхне за няколко дена в планината. Като отишли на място обаче, Силвия разбрала, че няма да има възможност много да се цепи от колектива и ще трябва да участва в някои ритуали.

На третия ден жената не издържала и казала на пастора, че ще си ходи. Тогава сектантите се вбесили. Хванали я за ръцете и краката, а някакъв човек й натъпкал хапче в устата. Спомените на Силвия за случилото се след това са като насън. Споделила пред семейството си, че е била изнасилена от няколко мъже. После нищо не помни, до момента, в който я настаняват в психиатрията в Пловдив.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Сектанти изнасилили и подлудили отвлечената Силвия

  1. Красимир Отговор

    24.06.2015 в 18:03

    Ще си има дете.

  2. Красимир Отговор

    29.09.2015 в 18:04

    Хубавото е че ще си има дете след като са я забременили. Дано само не го изпомпа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *