Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Секта отвлича малки момиченца за проститутки

sectaСекта, която превръща малолетни момичета в секс – жрици, се опитва да пробие в България. Движението „Децата на бога”, известно още като Семейството,  промива мозъците на невръстните девойки като им внушава, че да продават тялото си за пари е богоугодно дело. Всъщност водачите на сектата целят материално замогване и силни позиции във властта – затова изпращат питомките си при политици, магистрати и бизнесмени.

Преди няколко години, американското движение прави плах опит да се захване у нас. Тогава обаче не успяват и се пренасочват към бивша съветска република. Лидер и основател на сектата е пастор Дейвид Берг. Обществото живее в строго охранявани комуни. Откъснали се от лапите на сектантите обаче, разказват потресаващи истории за живота в общността.

В мрежите на проповедниците – сутеньори обикновено попадат сирачета и бедни деца, а понякога и разглезени

Основателят Дейвид Берг заобиколен от първите си ученички

Основателят Дейвид Берг заобиколен от първите си ученички

богаташчета, на които им липсва родителската грижа и внимание. Веднъж попаднали в комуната, малчуганите минават ускорени курсове по развращаване. Момиченцата секта проституткисамо за няколко месеца, се превръщат в секс богини и изпечени проститутки. Труженичките смятат, че всъщност отдават телата си на бога, а не на богати чичковци, които си плащат. Плътта се контролира от небесните сили, а спечелините пари отиват в джоба на проповедника. На малките проститутки им се полагало само малко храна и още много секс.

Лидерите на движението, от своя страна, чрез рекет над клиентите си с положение, се сдобиват с огромна сила и власт. У нас има данни, че „Децата на бога” намират най- много привърженици сред ромите. Сектантите обаче се опитвали да вербуват за каузата си и деца от семейства с добро положение и образование.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *