Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сексуално незадоволените пият повече алкохол

Липсата на секс води до алкохолизъм

Сексуално незадоволените индивиди пият тройно повече алкохол от тези, които редовно се гушкат с партньори. Това разкриват сексолози и уточняват, че тенденцията се наблюдава и при двата пола. Неудовлетворените използват алкохола като естествен регулатор, чрез който си набавят така необходимите за душата преживявания.

Според учените лесно можем да разберем, когато някой човек изпитва сексуална неудовлетвореност. Обикновено неговото поведение се различава рязко от това на хората с нормален полов живот, но все пак трябва да внимаваме в преценката си. Симптомите при силния и нежния пол са различни, но двете страни имат две много общи черти. Първата е, че доста лесно посягат към чашката когато ги стегне шапката. Втората характерност на незадоволените е тяхната склонност да се правят на интересни пред хора, които ги привличат.

За незадоволените жени най-характерно е фриволното поведение, което често се заменя с моменти на безпричинна тъга. Такива дами са склонни да се нахвърлят върху първия срещнат и да го примамят, след което да се изпарят без предупреждение. Друга характерна особеност на жените в нужда е тяхната словоохотливост, която доста често прераства в изказването на специални мнения за определени събития или хора, имащи нещастието да попаднат в тяхното полезрение.

Мъжкар в нужда

При мъжете липсата на секс обикновено действа по обратния начин. Оставените на сухо самци стават доста агресивни и атакуват всяка евентуална жертва, без да се замислят за последствията. Разгоненият мъжкар е готов да преплува океани, ако му се даде дори и малък шанс да докаже уменията си. В такива моменти обаче мъжките екземпляри са в по-изгодно положение от жените, защото в краен случай са по-склонни да си доставят самостоятелно удоволствие.

Все пак сексолозите съветват да си осигурим редовен партньор, защото липсата на секс понякога води до необратими изменения в отношенията с останалия свят. Те напомнят, че алкохолът в никакъв случай не е решение на проблемите и трябва да му се доверяваме възможно най-рядко. Според учените, проведеното изследване ще помогне изключително много при лечението на битовия алкохолизъм.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JG2jDww8nzU

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *