Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Секс в кола при зимни условия

Винсент Кастел обожава секс в кола

Винсент Кастел обожава секс в кола

Практически съвети от специалисти

Секс в автомобил е любимо занимание на хиляди хора по целия свят, а мнозина признават, че само така могат да се възбудят истински. Когато времето е топло всичко е ясно – решаваш и шляпаш, но при тежките зимни условия трябва да се съблюдават определени правила, за да се избегнат нежелани контузии. Специалисти щедро споделиха опита си в тази насока и дадоха няколко основни препоръки.

Основният проблем при правенето на секс в кола е липсата на достатъчно пространство. Поради тази причина е удачно да смъкнем предните седалки, да се преместим на задната или ако сме по – непридирчиви да се натикаме в багажника при положение, че автомобилът е комби. Ако ще се практикува само орална любов, тези ограничения разбира се отпадат.

Секс в кола

Секс в кола

Най – подходящите пози за правене на секс в колата са мисионерската, волната ездачка, ездачка в гръб и задна прашка по мързеливия начин (жената по корем, мъжът отгоре). Естествено, може да експериментирате на воля, но все пак внимавайте да не почупите контролното табло или скоростния лост.

При зимни условия най – важно е да не се изключва двигателя по време на секс. Замаяни и разгорещени, така и няма да разберете с колко е паднала температурата на въздуха и като едното нищо ще си докарате някоя бронхит – пневмония или тежка настинка.

Преди да започнете любовната игра, изберете внимателно мястото за паркиране. Това е особено важно, ако има сняг или поледица, защото е напълно възможно колата да потегли сама. Докато се усетите и докопате до уредите за управление, нещата могат да станат необратими.

Избягвайте да правите секс в кола в затворено помещение като гараж например, ако двигателят е запален. Съществува огромен риск от задушаване, а смъртта при такива случаи настъпва за минути.

:) Виж какво си намери шофьор в гората:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *