Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Брюксел иска забрана за секс в интернет!

До броени дни цяла Европа остава на сухо

Спират секса по интернет

Спират секса по интернет

Европа и в частност държавите от Европейския съюз са заплашени от угрозата да останат без секс по интернет и по телевизията. Само след три дни в Европейския парламент ще бъде внесен доклад и проектозакон, според който ще се въведе пълна забрана за използването на каквито и да било порнографски материали от медиите, като изключение не правят и тези в интернет.

Автор на спорното предложение е евродепутат от Холандия, а своята инициатива той мотивира с твърдението, че спирането на всякакъв вид секс по медиите ще стимулира равноправието между половете.

Съгласно изготвения доклад, новият закон ще забрани абсолютно всякакви форми на порнография. В същото време ще се създаде и регулатор, който да следи изданията да спазват новата забрана. При установяване на нарушения, ще бъдат налагани съответни санкции както върху фирми, така и върху физически лица.

Такива картинки ще бъдат забранени

Такива картинки ще бъдат забранени

Юристи разясняват, че дори докладът да бъде приет, това на първо време няма да породи големи правни последици. Впоследствие обаче могат да се наложат сериозни промени в законодателството на Европа.

Западните медии контрираха с противоположно становище и заявиха, че приемането на закон срещу публикуването на секс материали е равносилно на лудост. Специалисти предвиждат, че е малко вероятно докладът да бъде одобрен от мнозинството, защото е пълен с неясноти и противоречиви твърдения.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-KUCmDWTMzk

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Брюксел иска забрана за секс в интернет!

  1. Ямболлия Отговор

    18.03.2013 в 13:17

    Ваня Велева от НАП Ямбол – Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която гради кариерата си като прави свирки и си предлага гъза на началници, властимащи и хора с пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *