Секс сцена от филм вкара в болница жена

4

sexСекс върху мивката завърши в спешно отделение с пет шева на интимните части за палавата дама. Жената искала да сбъдне фантазията си като пресъздаде заедно с гаджето си гореща сцена от филма „Фатално привличане” .

 По малките часове на денонощието раненото момиче било заведено в болницата от интимния си партньор. Жената обяснила, че опитала да се покатери върху мивката, за да се подмие. Внезапно обаче мивката подала и откъртените парчета се забили в интимните й части. Гаджето й се представил за неин брат и утвърдително кимал в подкрепа на версията й.

След като лекарите зашили разкъсванията, пациентката избухнала в сълзи и признала, че

Майкъл Дъглас и Глен Клоус във "Фатално привличане"
Майкъл Дъглас и Глен Клоус във "Фатално привличане"

 всъщност искала да сбъдне дългогодишната си секс фантазия и да бъде обладана върху мивката, както в любимия й филм „Фатално привличане”. Докторите се опитали да й повдигнат настроението като й казали, че българските мивки не са толкова яки като американските.

Нестандартните секс изпълнения често приключват в болницата. Преди няколко седмици, общинарка от Пловдив се озовала в спашното със заклещена във вагината тиквичка. Жената разказа пред гинеколога, че искала да използва зеленчука като уголемител за пениса на партньора си.

Още по- фрапиращ е случаят с жена, от чието влагалище лекарите извадили разложена риба. Пациентката придружила приятеля си по време на риболов. Мъжът уловил доста едричък кефал. Жената се излежавала наблизо на припек и само изчакала гаджето й да се отдалечи, за да си пъхне рибата във вагината. Двойката се мъчила цял ден да извади секс играчката, но успели само на половина. И, срам- не срам, наложило им се отидат в болница, за да бъде отстранено останалото от рибата, която вече се била поразложила.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Хахаахахахаххааха
    Не съм се смяла такааа отдавнаааа :)
    Ама вие сте много изобретателни, бре! :)))
    Леле, как ви бива да измисляте!
    Само моментът с рибата е куц – тоя приятел-риболовец на героинята, нямал ли е под ръка няква чикийка, т.е. ножче, с което да поразреже рибата на парченца и така да спаси принцесата си???

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *