Секс скандал в „Шоуто на Слави“ – Мартина изпадна в немилост

0
Слави Трифонов
Слави Трифонов

Слави полудя от ревност след голия танц на Мартина

Динамичен секс скандал избухна с опустошителна сила преди вечер в „Шоуто на Слави”, издадоха уплашени хора от екипа. Причина за гнева на Слави Трифонов бяха еротичните тоалети на балерините от балет „Магаданс”, които лъснаха по гащички и приковаха вниманието в анатомичните си особености.

Водещият остана като втрещен при вида на любимата си Мартина, която наедно със своите колежки показа прелести и стопли сърцата на мъжете в студената зимна вечер. Шоуменът на секундата направи яростна забележка за неопрятния вид на красавиците, но все пак бързо се овладя и нареди оттук нататък да се слага червена точка, когато танцьорките ще се разсъбличат.

Мартина Огнянова
Мартина Огнянова

Хората обаче са категорични, че истинският проблем на Слави Трифонов съвсем не е видът на балерините като цяло, а фактът, че неговата любовница Мартина Огнянова безсрамно се е разсъблякла пред цялата държава. Освен това тя се кълчи и соло пред смаяните телевизионни зрители и в определен момент камерата снимаше само и единствено нея.

Красавицата отначало се възкачи на ескалатора, където на няколко пъти грандиозно вдигна крака във въздуха по такъв начин, че за мераклиите не остана нищо скрито – покрито. След това се изхитри да падне на няколко пъти в мост на сцената, при което изложи на показ задните си части в цялата им прелест.

След края на снимките станало страшно. Защото зад кулисите Слави Трифонов първо подбрал несъобразителната Мартина и заявил, че ако ще я кара така работите няма да станат. След това подпукал останалите момичета и сценаристите. След този случай, шефът издал нареждане балерините да се събличат вече най – много по боксерки, забранил употребата на прозрачни сутиени и бодита.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Fs443xtSgbA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *