Секс символът на Евро 2012: Не знам кой е Бербатов

53
Наталия Шивиец

Разкошно – чаровният талисман на Европейското първенство по футбол Наталия Шивиец, хвърли в потрес родни журналисти като заяви, че и представа си няма кой е Димитър Бербатов. Когато видяла снимка на родния красавец обаче, умопомрачителна полякиня отсякла от раз, че трябва да се запознае с него на секундата, заради прекрасните му сини очи.

За сметка на Берби обаче, разкошната красавица много добре познава по физиономия друг български играч – Цветан Генков, който играе във „Висла”.

Наталия Шивиец

Наталия е категорична, че той е адски секси и много си пада по него, особено когато е леко брадясал. Според моделката, Цветан по принцип ходел така и поради това винаги се надървяла като го види.

Пред родните репотрери Шивиец споделя още, че никога досега не е била в България. Една от мечтите й обаче била да дойде на екскурзия у нас, защото от дълго време само слушала за прелестите на нашето Черно море.

Акъл за това и давали нейните най – близки приятелки, голяма част от които вече са опитали калъпа на нашите момци. Това лято Наталия нямало да успее, но следващото със сигурност щяла да изкара по плажовете на Слънчев бряг.

Виж видео с Наталия:

http://www.youtube.com/watch?v=m0qSTN9Eckc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

53 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *