Секс секретарка развела министър Трайков

1
Трайчо Трайков

Разводът сполетял Трайчо Трайков не само заради липсата на време за семейството и политическите му ангажименти, а заради близки отношения с една от секретарките във ведомството. Това издадоха депутати от управляващата партия и допълниха, че в парламента упорито се говори,че зад раздора между министъра и съпругата му стои красива секретарка от екипа.

По-смели колеги даже разправят, че ствало въпрос не за една, а за две колежки, с които енергийният министър имал топли отношения. Този слух се допълва и от съпругата Любов, която също разказва, че точно секретарки са разцепили семейното ложе. Според нея, в онлайн пространството имало повече от достатъчно доказателства да бурния живот на половинката й.

Трайчо Трайков

Друга голяма част от познатите на Трайчо Трайков обаче отхвърлят версиите, според които Трайчо е имал толкова много контакти с други жени. По тяхно мнение всичко е заключено около привлекателната секретарка Милена, която си заплюла министъра по време на тийм билдинг. Тогава тя се наранила леко, като сред допустимите версии е, че това е станало умишлено, за да се озове под непосредствените грижи на началника си. Това не е толкова важно, а по-съществено е, че именно в този момент припламнала искрата на любовта.

Опозиционно настроени депутати пък припомниха, че въпросната Милена не за първи път се набива в очите на началството. По времето на предишното правителство за нея се говорило, че се гушка редовно с министър от БСП.

Трайчо Трайков се ожени за Любов през 2009 година, припомнят хроникьори. Преди да сложат халките, двамата живеели заедно около 5 години, но се познавали още от деца.

Трайков заяви, че България няма да приема АСТА:

http://www.youtube.com/watch?v=-xSOS8fwuuo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *