Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Секс роботи правят проститутките демоде

Секс робот

Съвсем скоро ще можем да се наслаждаваме на реален секс с роботи. Традиционните проститутки ще станат демоде, а тяхното място ще заемат свръхмодерни машини с човешки облик, специализирани в доставянето на еротични удоволствия. Основно предимство на железните любовници ще бъде безопасния секс и възможността за лесна промяна във външния вид.

Според данни от ново научно изследване на университета в Нова Зеландия, до към петдесетте години на нашия век трябва да станат факт и първите публичини домове с роботи. Авторите на проучването Мишел Марс и Иън Йоман са категорични, че разработването на невероятния сценарий е напълно възможно, като се има предвид колко напреднали са технологиите в днешно време.

Секс робот

Основното предимство на роботите за секс е, че няма да предават полови болести, което е от изключително значение за човешката раса като цяло. Освен това ще спомогнат и за намаляване броя на престъпленията, свързани с трафика на хора за сексуална експлоатация. Те ще бъдат изключително полезни и от психологическа гледна точка, защото женските създания няма да преговарят и да искат повече отколкото им се полага, а мъжките няма да се напиват и да хукват след първата срещната фуста.

Друга интересна особеност на киборзите е, че те ще могат да променят основно външния си вид, съобразявайки се с желанията на собственика. Например женските роботи ще могат да сменят не само косите и размера на гърдите си, но дори и своите лица. Към момента инженерите срещат трудност единствено с подмяната на задните части. Естествено, ще има и машини с вид на мъжки индивиди, които ще са в състояние да задоволят и най – капризната жена.

Учените допълват, че хуманоидите ще бъдат програмирани да правят и класически масажи, да изпълняват еротични танци, дори да се грижат за домакинството. Очаква се цената на първите екземпляри да бъде около десет хиляди евро, а ежегодно за поддръжка ще трябва да се харчат по още две до три хиляди.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *