Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Секс робиня на Кадафи държана в подземие 8 години! (18+)

Диктаторът друсал с кокаин, устройвал кървави оргии в катакомбите на Триполи

секс робини

Кадафи държал секс робини в катакомба

Потресаващи факти за управлението на линчувания до смърт либийски диктатор Муамар Кадафи направи една от неговите секс робини Сорая. Жената разказва, че е била едва на 15 години, когато през 2004 г. патронът лично я избира за своя наложница и я праща в катакомбите на Триполи при останалите поробени жени.

Сорая поднася цветя и целува ръка на изверга при първата им среща

За първи път пленницата среща Кадафи, когато той отива на посещение в нейното училище. За нейна жалост тя е избраната да му връчи букет в знак на уважение, прекланя се пред него, пада на колене и му целува ръка. Невинната девойка се вълнува, а той я милва по главата. На другия ден в козметичното студио на майката пристигат три жени от свитата на диктатора и заявяват, че иска да види лично Сорая. Жената с радост се съгласява, без да знае какво всъщност очаква детето ѝ.

амазонките на Кадафи

Амазонките на Кадафи също го задоволяват сексуално

Момичето е отведено с бронирана кола в палатката на Кадафи, където той гледа телевизия и отначало не и обръща внимание. Между другото заповядва на своите жени – охранителки да я подготвят и да чака.

Правят кръвен тест, обезкосмяват цялото тяло, обличат я в бяла дреха и прашки

Когато Сорая е приготвена я закарват в спалнята на Муамар. Той вече е гол и заповеднически изкрещява: „Обърни се кур*о”. Хваща я за косата и със сила заставя момичето да го гледа в очите.

„Аз съм твоят баща, но и твоят брат, а след малко и твоят любовник. Аз ще бъда всичко за теб, твоят живот и светлина. Не се страхувай, ще бъдеш завинаги с мен”

От този момент нататък животът на Сорая се превръща в ад. Заедно с още много секс робини, тя живее в катакомби – без прозорци, без светлина, обгърната в мухъл и страх. А в същото време самият Кадафи пише книги в защита на жените от мюсюлманския свят, прави се на голям феминист, дори критикува Западните държави заради отношението им към нежните половинки. Истината обаче е различна. Кадафи имал собствен апартамент в Университета на Триполи, където

Изнасилвал студентки

Муамар Кадафи

Муамар Кадафи

Самата Сорая разказва, че в отношението му към нея не е имало абсолютно никакво кавалерство. Тя, а и другите секс робини, били наранявани жестоко по време на секс оргиите, в някои случаи трябвало да постъпят в болница. Диктаторът винаги е бил неизменно друсан с кокаин и пиян, ядял чесън и пушел много цигари.

„Бяхме мачкани, пребивани и блъскани. Гърдите ми провиснаха и оттогава ме болят. Един път Кадафи дори се изпика върху мен, а друг път ме изнасили, след секс с болна от хепатит жена. Бях принудена да гледам как прави секс с млад мъж, докато друг танцуваше около тях преоблечен като жена”
През лятото на 2011 година властта бе отнета от Муамар кадафи, а през октомври извергът бе линчуван от хората. При влизането в двореца му революционерите откриват хиляди порно филми.

Смъртта на Муамар Кадафи 18+:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *