Секс маниякът Митрополит Геврасий стана „Екзарх“ в Гърция – с видео

0
Митрополит Геврасий се изживявал като порно актьор
Митрополит Геврасий се изживявал като порно актьор

Дим Дуков отиде да живее в Гърция заедно с развратния Митрополит Гервасий. Последният се прочу, след като миналата година наяве излязоха негови позорни снимки. На тях скандалният митрополит участва в оргии с жени и гейафери, на които фотоси се изживява като същински мачо. „Аз презерватив не ползвам”, отсичал от време на време богохулникът и се забавлявал по цели нощи с дружинката си. Това е повече от грозно и крайно недопустимо поведение за всеки един Божи служител. Поради

Двама праведници - Дим Дуков и Геврасий
Двама праведници - Дим Дуков и Геврасий

тази причина той бе пропъден от алтернативния синод .
Сигурно много от вас си спомнят, че Гервасий беше митрополит на една от най-богатите до скоро епархии в България – Неврокопската. След като обаче се разкриха всичките й тъмни тайни, славата й доста бързо погина. Избухнаха множество скандали, опозоряващи и петнящи името на Българската православна църква . Това

Геврасий харесвал както мъжки, така и женски ласки
Геврасий харесвал както мъжки, така и женски ласки

доведе до разцеплението на алтернативния синод, а Гервасий създаде трети – „Попския синод на Камен Бараков”. Но и тук неговата не я пребъде и той окончателно напусна синода, след което реши да замине за Гърция. Където сега си живее царски.
Неотдавна Гервасий лъсна в профила на приятеля си Дим във Фейсбук, в цяла поредица от фотоси, направени в гръцката старокалендарна църква на дядо Ангелос.
В социалната мрежа Дуков се подвизава под името Bishop Damaskinos Dukov, а до него смирено на патриаршески

Екзарх Геврасий в действие!
Екзарх Геврасий в действие!

трон стои Гервасий. И двамата са облечени в черни раса и приличат на примерни божи служители, които са се врекли във вечна вярност към Бог.
На новото си място в Гърция, другарчето на Дим носи сравнително скромната титла „Екзарх” и се води специален представител на Ангелос в страната ни.
Прототип на Геврасий ли е героят на Краси Радков – отец Нафарфорий?! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *