Секс без задръжки или как да се отпуснем на макс

0
Секс
Секс

Специалисти разкриват последните моди в еротиката

Немски сексолози извършиха поредното проучване за сексуалните нагласи на мъжете и жените през изтичащата година и за очакваните тенденции през следващата 2013-а. На база данните от проучването, учените разкриха кои са последните „модни” течения в секса и какво да очакваме в близките месеци.

Изследването е извършено в близко сътрудничество с производител на играчки за секс. В анкетата са взели участие повече от 10 000 дами, живеещи в осем държави, сред които представителки на САЩ, Бразилия, Швеция и Германия.sex-2

От резултатите става ясно, че при жените се забелязва тенденцията да предпочитат все по – брутален секс. Тази година цели 44 % от анкетираните признават, че са се възбуждали преди същинския акт със садо – мазо похвати, а около 12 на сто откровено споделят, че редовно са пердашили половинките си с камшик.

Половината от анкетираните жени са съобщили, че са снимали домашно порно със своите партньори, защото това ги възбуждало на максимална степен. Цели 74 % пък признали, че час преди срещата са говорили на любовниците си мръсотии по телефона.

„Определено, изминалата 2012 година не е годината на прегръдките. На мода бяха садо – мазо забавленията, практикувани от половината участници в анкетата” – се казва в доклада.

Учените споделят и какви са очакванията за новите тенденции през настъпващата 2013 г. На първо място, най – вероятно все повече любители на силните преживявания ще започнат да използват белезници по време на секс. Почти 60 % от участниците в анкетата са заявили, че считат този твърд подход в еротиката за доста възбуждащ.

На втора позиция се нарежда желанието на почти всички запитани, да имат повече време за отдаване на сексуални удоволствия. Хората са категорични, че изживяванията в леглото често са възпрепятствани от липсата на време, което карало любовниците да претупват работата.

Последно, но не по значение, цели 48 % от жените са признали, че вече не се срамуват да гледат порно и страшно много се възбуждат от това. Горещите кадри предизвиквали тях самите да се настървяват още повече за секс, а това подлудявало мъжете окончателно.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HY10QdmJZO4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *