Секс – афера в прокуратурата разтресе съдебната система

0
Вичев излъгал пред съда , че си правил вазектомия

Секс- скандал тресе от няколко дни прокуратурата. Изборите на нов апелативен прокурор на столицата се превърна в същински сапунен сериал, при това от най- долнопробните. Един от кандидатите за поста Вичо Вичев беше принуден да се откаже от битката заради скандала, който се заформи около негова бивша приятелка, също прокурор, която твърди, че има син от него, но той не признава детето.

Тайнствената магистратка, известна само с първото си име Николина, го върна тъпкано на бившия си любовник Вичо Вичев, от който има 3- годишен син. Прокурорката, която се оказа доста известна сред колегите си в тоги, натопи Вичев, че не иска да признае детето си. Николина завела дело за бащинство в съда. Оттам назначили ДНК експертиза, която със сигурност доказва, че Вичо Вичев е родител на детето на колежката си.

За да се измъкне от ситуацията обаче, кандидатът за апелативен прокурор си извадил документ, според който му е правена

Борис Велчев заяви, че Вичев е най- подходящ за поста

вазектомия преди да се срещне с Николина. Сигнал до съда, че представените от Вичев документи за операцията са фалшиви, предизвиква проверка. Междувременно, прокурорът подава оставка. Оказва се наистина, че вазектомия никога не е правена на Вичев, а документите, които дава на съда, са подправени.

След оттеглянето на Вичо Вичев от конкурса за апелативен прокурор, за мястото се борят Венцислав Андреев и Стойчо Ненков. Самият главен прокурор Борис Велчев заяви подкрепата си за омаскарения си колега и съжали, че се е отказал от битката.

Любопитното е, че Венцислав Андреев е прокурорът, чийто син уби двама души на автобусна спирка на бул. България при автомобилна гонка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *