Сега пък Мила Йовович ще краси „Къртицата“

0

Мила ЙовковичДоста време има да четем коя звезда ще влезе тази година в „Къртицата“. Миналата седмица сензационно Чък Норис се беше съгласил да огрее спалнята и двора на страния дом. Тази вече той ще бъде заменен от сърбската красавица Мила Иовович. Разбира се Йовович не знае, че ще влиза, но Иван и Андрей пуснаха слуха, че ще идва на снимки през февруари и тогава с нея ще бъдат проведени усилени преговори с надеждата, че тя ще кандиса.

А може би Мила хабер си няма, но пък наистина е красива и ще засили интереса на сиирджиите. Очакваме да се изредят сума ти имена до март, включително Барак Обама, или поне Мишел. Йовович ще снима филм в България и това е повод името й да се завърти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

От миналата година се върти и Жан Клод ван Дам и сега продуцентите са се насочили и към него. Той поне е под ръка, почти непрекъснато е в България и може да жертва няколко дни в предаването и да получи за това няколко стотици хиляди долара. Но той пък не е интересен. Беше на тийнейджърите преди години, но те отдавна са пораснали.

Упорито се носят слухове, че тъй като риалитито е ново за България, звездите трудно се навиват да дойдат.  Би трябвало да се търси някой, който временно няма работа, но пък всички го познават и ще тръпнат да го видят. Нищо чудно и Кейт да има покана и да искат да влезе задено с малкия принц.

Сега сме в очакване да видим колко души още ще се изредят като варианти, за да се засили интересът към шоуто.

Интересно е обаче, че засга не е изтекла информация кои випове са поканени. Явно тежките изпитания не са по вкуса на повечето от разнежения ни елит и всички се дърпат. Освен това се търси и Къртица, а Кирил Ефремов вече се изтърка. Пък без Азис и Николета ще е страшна скука откъм реклама.

За сметка на звездите, навалицата от простосмъртни играчи е огромна. Друго си е да те дават по телевизията, нали?

http://youtu.be/HKGxkJnbn9g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *