Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съветския съюз подготвяли биологично оръжие за унищожението на САЩ

Биологично оръжие

В някогашния СССР имали тайни планове за атентат срещу САЩ с биологично оръжие, чрез който можело да се предизвика смъртоносна чума, която за броени дни щяла да покоси милиони хора, съобщават от Вашингтон. Това обаче щяло да стане, ако двете велики сили влязат в открита война помежду си.

Съгласно сведенията от двама американски писатели, посветили последните години в задълбочено проучване на конфликта СССР – САЩ, евентуалната атака щяла да започне с апокалипсис, предизвикан от свръхмощна ядрена бомба, а оцелелите щели да бъдат довършени с помощта на биологичното оръжие.

Атомна бомба

Авторите на материала подкрепят твърденията си с множество факти, събрани чрез изказвания и интервюта със стотици политици и учени, които работели по въпросите на сигурността в онези години. Те твърдели, че братушките съумели да направят невидими бактерии на различни смъртоносни болести, които със сигурност щели да влязат в употреба в случай на война. В съвременна Русия все още имало складове, където пазят биологичните оръжия.

„Ако някой си мисли, че Студената война е свършила, жестоко се лъже. Просто сега идеологията отстъпи място на чистия капитализъм и приятелските прегръдки между световните лидери могат да заблуждават само глупаците” – твърдели политици.

Виж как ДС уби писателя Георги Марков:

http://www.youtube.com/watch?v=mCdSBHokwc0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *