Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съвети за жени: Как да задържим любимия

Съвети за жени

Съвети за жени

Всяка двойка изпитва известни затруднения в общуването през определен период от своята връзка. Някои жени намират разрешение като прекратяват всякакво общуване с партньора, други изневеряват, а трети не спират да крещят от сутрин до вечер. Група експерти по семеен живот от САЩ дават няколко безценни съвета, чрез чието изпълнение ще разнообразите отношенията си и ще вдъхнете нови сили на любовта.

Дразнете мъжа умерено

Една от най – успешните техники за дългогодишен брак. Според учените, всяка жена периодично и системно трябва да тормози мъжа си, но с определена мярка – никога да не се прекрачват границите на добрия тон. Удачно за случая е да му измислите някакъв прякор, с който да го наричате когато не ви играе по свирката. Отлични примери са „Пухчо”, „Грухчо”, „Зайко” и тем подобни.

Приемайте недоволството му с усмивка

Всеки мъж ще остане втрещен, ако благоверната му половинка отговаря приветливо на всяко изказано недоволство. Когато мъжът реши да нервничи поради някаква си причина, вие не се поддавайте на желанието да заформите скандал, а му се усмихнете и отговорете делово. Така ще запазите контрол върху ситуацията.

Внесете романтика в сексуалния си живот

Съвети за жени

Съвети за жени

От жената зависи как ще се държи партньорът в леглото. При положение, че дамата постоянно се оплаква от перманентно главоболие, болки в кръста и т. н., няма как да очаква от изнервения самец да се отпусне и да покаже на какво е способен. Поне един път месечно устройвайте сексуална вечеря на свещи, на която изцедете от тялото му и последната капка животворен сок.

Не се срамувайте от себе си

За повечето жени в България е повече от характерно да пазят в тайна сексуалните си желания. Това обаче отблъсква мъжете, кара ги да се съмняват във верността на половинката и ги предизвиква да правят сцени. Когато се любите се отпуснете напълно (ако трябва обърнете две ракии) и споделете с него какво искате да ви стори. Това ще му покаже, че го харесвате и търсите наслада в неговите прегръдки. За силния пол нищо не е по – важно от усещането, че е желан от своята женска.

Тайната на загадъчното поведение

Понякога е напълно разумно да направите малко фасони. Това не значи да се скарате с него, а просто поставете нещата в друга светлина. Така например е препоръчително да му кажете, че точно сега не сте в състояние да правите секс, но ще бъдете повече от готова в рамките на един час. Придаването на важности на практика ще го подлуди, а трепетното очакване ще настърви сетивата до краен предел.

………………………………….

В крайна сметка учените обобщават, че за щастлив съвместен живот от най – голяма важност са два основни фактора: добрият секс и материалната обезпеченост. Колкото и пари да имате, ако не правите редовен и изпепеляващ секс поне един път в седмицата, нещата няма да вървят и вечно ще се гледате на кръв, дори когато няма причина.

Само за жени:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *