Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сатанинско сборище коли котки в Южния парк

В Южния парк в София на по-пустите места под високи разклонени дървета има сатанинско сборище, съобщи изненадващо в предаването на Карбовски Станислава Кьосева, която преди години също била член на такава секта, но успяла да се отскубне. Тя разказа, че докато разхождала кучето си, то се шмугнало в храсталака и така се натъкнала на сборището.

 В средата на малката полянка имало нарисуван бял кръг, а около него знаците на Сатаната и пентаграм.  Жената проверила още два пъти, около кръга листата били внимателно изметени, което означавало, че нощем там се правят сбирки. Кьосева разказа, че на времето тя била вербувана от поклонници на Авдентистката църква и в началото отишла от любопитство. После се увлякла по теорията и проповедите на сатанистите и жертвоприношенията, които правели във възхвала на техния бог. Те хващали бездомни котки от улицата, разпъвали ги на своеобразен олтар и ги убивали, като най-посветените пиели от кръвта им. Правели жертви и с други животни, но най-често котки. Момичето също участвало в жертвоприношенията, убивало животни, призна то пред зрителите. Едва когато разбрало, че започват проповеди за човешки жертви и проповедниците призовават членове на сектата да привлекат други хора, които са склонни към самоубийство, Станислава избягала. Но чула, че няколко души с лабилна психика се самоубили, за да се жертват за Сатаната и да направят другите по-добри. Това е нещо ужасно, каза Станислава, която в момента е в сдружение, което се бори със сектите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Сатанинско сборище коли котки в Южния парк

  1. Д.Л. Отговор

    07.02.2013 в 1:12

    Хипотеза: Дяволът има материална база тук, на Земята…
    Единственият начин за изкъшкването му от Земята е прекия контакт с Този който вече го е победил. Контакт, но не какъв да е, но подобно на това както гледаме телевизия или слушаме радио…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *