Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

САЩ отпуска едва 50 бона помощ за бедстващите у нас

САЩ отпуска едва 50 бона за бедстващите под егидата на Джеймс Уорлик

САЩ ще отпусне само 50 хил. долара, с които да подпомогне  бедстващите  у нас,  пострадали от злощастните наводнения. Това заявиха наши хора от американското посолство. САЩ са се съгласили да си отвържат поне мъничко кесията, за да помогнат на бедстващите региони в България, защото техният посланик у нас Джеймс Уорлик е осведомил за случващото се тук Американската агенция за международно развитие.  Благодарение на искреното желание на  посланик Джеймс Уорлик  да помогне бедстващите,  от Американската агенция за международно развитие все пак са се съгласили да отпуснат макар и скромните за тях 50 бона, които ще преведат по сметките на БЧК в помощ на засегнатите от наводнения.

Едва с 50 хиляди долара ще подпомогне САЩ бедставщите

От  Американската агенция за международно развитие са изразили своята съпричастност към бедстващите хора у нас особено към хората от село Бисер, които са  останали на улицата в едни от най – големите студове и са изразили искрена надежда, че все пак със скромната сума ще съумеят да подпомогнат поне частично пострадалите.

Инициаторът на идеята САЩ да подпомогне все пак бедстващите у нас,    Джеймс Уорлик пък  е изразил и своята най – искрена  морална подкрепа чрез сърдечни писма, които изпратил към властите у нас.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *