САЩ ни съветват: Уважавайте си гейовете!

4

Америка отново не се сдържа да ни налее малко акъл. Този път правозащитната организация „Хюман райтс уоч“ написа писмо на правосъдния министър Диана Ковачева да се хвърли в защита на нашите хомосексуалисти, които били заплашвани с насилие и обществото не ги приемало. Даже на гей-парада групи младежи се заканила да хвърля камъни, а църквата направо ги заклейми и анатемоса.

Българското правителство трябва да защити хората с различна ориентация, се казва в писмото. Според американците нашите гейове са обругани и охулени, към тях няма търпимост и необходимото уважение. България трябвало да се научи на толерантност към инакомислещите Повод за писмото са жалби на наши хомосексуалисти, че се чувстват заплашени на гей-парада, който ще се проведе в събота в София. Самият посланик на САЩ Уорлик отдавна обяви, че ще отиде на събитието, за да покаже толерантност.

Не се казва как правосъдният министър е реагирал на писмото-предупреждение, но пък реакцията на хората в мрежата, веднага показа явен негативизъм. Там буквално гъмжи от въпроси защо САЩ се опитват да диктуват как да работи правителството и как да решава вътрешни въпроси, които са проблеми на самата държава и мисленето на самия й народ.

По тази логика защо не драснат едно писмо на Турция и на всички мюсюлмански страни да спрат униженията на жените, които ходят забулени, които живеят в хареми? – питат разгневени мъже. Защо не пишат до ЕС, които унижават нашите цигани и не им дават да просят? Защо не заклеймят държави, в които убиват жените с камъни, ако погледнат друг мъж? Там не са ли нарушени правата им? Засега от САЩ няма отговор на нито един от тези въпроси, включително и на шеговития „А вие защо си биете негрите?“. А на събитието в събота се очаква не особена толерантност въпреки писмото до министъра.

Правата на гейовете в САЩ са неприкосновени. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Америка-педерастка държава с педерастко мислене.Та тия ни дават акъл….айде бегайте се крийте бе.На янките всичко им е объркано ,а сега искат да объркат и останалия свят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *