Сашо Морфов изиграл три апартамента на комар

0
Сашо Морфов

Известният български режисьор Сашо Морфов бил страхотно пристрастен към ротативките в казината и непрекъснато пропилявал стотици и хиляди левове, за да задоволи лошия си порок. Негови колеги от бранша са категорични, че само за последните няколко години, Сашо е изпукал пари, с които иначе можел да си купи поне три апартамента в София.

В последно време Морфов се опитвал да пребори порока си, а за това му помагала най – много съпругата Рени, която непрекъснато му натяквала, че трябва да мисли повече за двете им деца. Според техни близки, тя все пак действала сравнително меко и само го предупреждавала, че това не му прилича на годините и положението.

Постановка на Сашо Морфов

Близките на Сашо са категорични, че всичките слухове за негова пристрастеност към наркотици и алкохол са пълна измислица. За съжаление обаче не било така и с клюките за пагубната му страст към хазарта, които си били истина на 100 %. Даже преди време изпаднал в доста неловка ситуация, след като проиграл семейните пари, с които трябвало да купи дрехи на първото си дете Неда.

Режисьорът бил силно притеснен от гафа си и явно в този момент не бил на себе си. След като разказал на приятелите си какви ги е забъркал, те решили да му помогнат, като съберат пари, за да облече малката си дъщеричка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=uXSklxX-2-c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *