Сашо Диков вдига луди скандали по магазините

0

Сашо Диков голямаСашо Диков вече се е превърнал в пълен кошмар за търговците в магазините в неговия квартал и някои големи маркети. Още с влизането си той изправял на нокти продавачките, част от които моментално се покривали, а останалите смелчаги очаквали да им вдигне поредния скандал за най-малкия проблем. Диков приличал на истинска махленка, която вилнее и бдително търси кусур на всяка стока. А щом  не му допадало и се различавало от вкуса му, помитал служителите с гневни тиради.

Тв водещият педантично търсел кусури на всяка стока, оглеждал продуктите и етикетите  под лупа и постоянно намирал по някоя дреболия, заради която да се заяде и да излее справедливия си гняв. Ако пък спипал някаква истинска нередност, буквално запалвал моторетката и спретвал на  жените зад щанда страшен панаир.

Докато изплашените продавачки мълчали и се чудели къде да се покрият, Диков  надълго и нашироко им обяснявал правата на потребителя, размахвал пръст и ги учел какво обслужване са длъжни да предлагат, за да станем истински европейци. Така той хем репетирал за предаването си, хем се изживявал като блюстител на реда и борец за правда.

Журналистът изобщо не искал да слуша приказки от рода, че магазинерките нямат вина за това какви стоки се появяват и предлагат  щандовете. Диков буквално ни помете с  хули и обиди, когато реши, че лукът  не е  достатъчно   пресен и почти половин час се разправяхме заради  една връзка, оплакаха се  продавачки от „Плод и зеленчук“.

В известен спортен магазин пък водещият, който е бивш скиор, направо разлюлял  продавачките, когато установил, че там не се предлагат любимите му очила „Карера“, нарекъл ги с всякави думи и се заканил, че ще си търси правата, където трябва.  Мръвките в хипермаркетите пък били любимата тема на прочутия журналист, винаги, когато бил ядосан, той отивал на щанда за месо, намерал нередности и вдигал панаир до небето.

Някои магазинерки вече хванали странното заболяване, наречено сашофобия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TbuwUVS_LE4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *