Сашо Диков нарече Марешки мишок

0

МарешкиВеселин Марешки провали две телевизионни предавания и почти заслужено си получи комплимента мишок.

Самият той предложил да покаже колко е честен, като се яви в ефир на детектор на лъжата. Първо метнал Миролюба Бенатова, тя даже го обявила в „Хръктите“, но в последния момент аптекарския бос казал, че си има работа и не се появил на теста за честност. Миролюба изрекла в ефир, каквото й дошло на уста, защото била искрено ядосана и унизена от варненския политик. Телевизията не е иди ми дойди ми, коментирала вбесено тя. Диков

Марешки се сетил, че ще го обвинят, че е страхливец и сам се обадил на Сашо Диков да го помоли да се подложи на детектор на лъжата в неговото предаване. Журналистът веднага откликнал и даже започнал да търси независима лаборатория, в която да се проведе тестът. Всичко беше готово, сподели той. Хората се съгласиха да работят в събота, чакахме Марешки. Един такъв тест е труден, продължава три часа и резултатите се обработват още толкова време. Затова в събота сутринта Диков отишъл с екипа си в лабораторията и зачакали събеседника си. Вместо да дойде, той им звъннал по телефона, че е възпрепятстван и можел да се появи чак в понеделник.

Целият този цирк беше, защото човекът искаше да види предварително въпросите, които ще му се задават и да махне неудобните. Аз бях задал въпрос – купувал ли сте някога гласове. Това го изплаши и той даде заден ход. Скри се в дупката си, като страхлив мишок. Да. С чиста съвест го наричам мишок, пък ако иска, да ме съди. Не може да разиграваш цяла седмица журналисти, да се тупаш в гърдите колко си честен и сам да искаш да застанеш пред детектора на лъжата, но да си избереш и въпросите сам, а като не ти харесат да избягаш. Ядосаният Диков запита празния стол пред себе си дали му харесва да има такива политици в България. Столът не отговори.

Марешки в „Лице в лице“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *