Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сашо Диков едва не преби Люба Кулезич, злословила срещу покойния му баща

Сашо Диков и Кулезич пак се хванаха за гушите

Сашо Диков и Кулезич пак се хванаха за гушите

Сашо Диков и Люба Кулезич едва не се сбиха в БТА вчера. Повод за скандала бе подмятане на изявяващата се в ТВ7 журналистка за миналото на бащата на Диков. Какво каза за покойния ми баща, защо го намесваш в твоите интриги? Отговори веднага.“, развика се афектираният журналист.
Кулезич се опита да се спаси от гнева на Диков и бързо напусна сградата на БТА. Напористия Сашо продължи да я гони по стъблите и да я кара да отговори на въпросите му.
„Не ми препречвайте пътя“, опита се да се измъкне от конфуза Кулезич.
„Ще правя каквото искам, как не те е срам да говориш за покойния ми баща, който цял живот е работил честно и никога не е правил мръсотии“, продължи да я атакува Сашо.
Скаандалът избухна след края на пресконференция, на която свидетелят по делото „Октопод“ Пламен Устинов заяви, че Алексей Петров му е поръчал да убие Гриша Ганчев, а имал намерение да ликвидира също така Ахмед Доган и Бойко Борисов, защото им

Свидетелят Пламен Устинов твърди, че Трактора му поръчал да убие Доган и Бойко Борисов, защото им завиждал за високия рейтинг

Свидетелят Пламен Устинов твърди, че Трактора му поръчал да убие Доган и Бойко Борисов, защото им завиждал за високия рейтинг

завиждал на рейтинга.
Устинов не отрече, че е писал пред адвокатите на Алексей Петров декларация, в която е признал, че висшите МВР шефове Калин Георгиев и Станимир Флоров са му предлагали през 2010 г. 500 хиляди лева, за да лъжесвидетелства срещу Алексей Петров. Пред журналисти обаче заяви, че това било направено под натиск, осъществен по телефона от охранител на Петров.
Свидетелят Пламен Устинов, който е бивш служител на НСО не даде нито едно доказателство за твърденията си, въпреки настоятелните подканяния на журналистите. Не стана ясно също защо все той е получавал поръчки за убийства.

Алексей Петров

Алексей Петров

Пресконференцията бе водена от Огнян Стефанов, който заяви, че се познава с Устинов едва от предния ден.
„Анализът ми показва, че Алексей Петров е свързан с побоя над мен, но не съм казал, че той го е направил. Няма да ви отговоря на въпроса дали съм подавал официална жалба за случая“, измъкна се ДС-ченгето Огнян Стефанов от настоятелните питания откъде идва агресията му срещу бившия съветник в ДАНС.
Страстите по време на пресконференцията така се разгоряха, че се наложи служителка на БТА да вземе думата и да помоли журналистите да се държат възпитано.

Враждата между Диков и Кулезич не е от вчера. Виж една по-стара тяхна медийна престралка! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *