Сашо Апашо разкри „истината” за източването на ЦСКА и „Кремиковци”!- с видео

5
alexandar- tomov1
Александър Томов

Александър Томов, който не без положени големи усилия от негова страна си спечели прякора Сашо Апашо, излезе пред цяла България на организиран от него самия брифинг, за да отвори най-сетне очите на хората каква точно е истината за последните злополучни събития в ЦСКА.

Той се изказа в качеството си на експрезидент на червения отбор. Много е близко до ума защо прави това точно сега, след като отдавна вече не е нито началство в спорта, нито в „Кремиковци”. Да, ама в момента той е разследван и на двете места за източване на пари в

Някога Томов и Младенов бяха приятели!
Някога Томов и Младенов бяха приятели!

особено големи размери.

Та след толкова години на умуване и анализи Сашо Апашо най-после разбрал откъде идват бедите на ЦСКА – от Стойчо Младенов, разбира се, треньорът на отбора по времето, когато Томов беше президент на клуба. Той принудил Сашо Апашо да харчи и да харчи необуздано пари.. За привличане на нови и нови футболисти от чужбина били дадени повече от осем милиона лева. А само месечните разходи за трудови възнаграждения надхвърляли половин милион лева. Според Александър Томов със

Ще се отърве ли Лупо от родното правосъдие!
Ще се отърве ли Лупи от родното правосъдие!

сигурност Стойчо Младенов го е пързалял по отношение на реалната цена на трасферираните футболисти. И така са се натрупали дълговете на червените, които докараха много беди на клуба.

Сашо Апашо успя преди малко повече от 1,5 години да сурне ЦСКА като го продаде на собствениците на компанията „Титан” Иво Иванов и Митко Борисов. Сега двамата си скубят косите заради тази си инвестиция без възвращаемост и денонощно търсят богат мераклия да купи червения клуб. И напълно възможно е скоро да го намерят в лицето на Вълка – Румен Гайтански, за което skandalno.net вече писа.
ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *