Сашка Васева стана пееща сервитьорка

0

sashka-vasevaЛипсата на участия и солидно мъжко рамо, както и пълното изчерпване на репертоара и уменията да впечатли публиката накарали Сашка Васева  да се замисли за нова професия. Изпълнителката на „Георги“ без много да му мисли, се хванала като сервитьорка в кръчма.

Няма срамна работа, твърди поувяхналата красавица, която освен певица, преди всичко е майка, при това съвестна майка. Тя споделя, че тази зима с децата е щяла да мръзне, ако не се е притекъл на помощ треньора на сина й и не им е подарил дърва.

Собственикът, който наел екзотичната певица като момиче за поръчки, ще й плаща повече, отколкото на другите сервитьорки. Той си направил сметката, че името й ще привлича клиентела и наистина това се случило. Да ти сервира Сашка, а не кой де е, си е голяма привилегия и голяма тръпка.

Освен това в съботите, сервитьорката захвърляла престилката и се качвала на сцената. Тогава кръчмата направо започвала да се пука по шевовете. Така дупнишката Мадона събирала пари и от пеенето и и от сервирането, за да има с какво да храни децата си. А някои й давали и бакшиши.

Когато Сашка се оплака, че мъжът й я бие, никой не й  повярва. Та как ще посегнеш на такава жена? Когато се оплака в едно интервю, че е малтретирана, повечето помислиха, че си прави пиар.

Оказа се обаче лоша и кошмарна истина. Бой, тормоз, а от пет години пълно безразличие търпи дупничанкта. Откакто се е родила малката дъщеря, бащата не е пратил нито стотинка и не му пука как жена му гледа двете деца. Бизнесменът живее в Германия, има немски паспорт и безпаричната певица не може да го принуди по никакъв начин да плаща издъжка, освен чрез немския съд.

Тя иска да се разведе, но това може да стане само в Германия. Адвокатите там пък искат луди хонорари за едно дело. Сашка не може да си позволи да им плати и затова в момента разнася чинии с кебапчета и мечтае поне да получава издръжка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VQn8LlbbqNA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *