Сашка Васева проси пари, за да се разведе

0

Сашка в колаСашка Васева остана съвсем без пари. Дупнишката Мадона вече си брои стотинките и се чуди как да издържа семейството си, откакто взе твърдото решение да се разведе с  мъжа си. Така или иначе те от пет години не живеят заедно, той не дава издръжка на децата, понеже не е осъден, джитка с мадами из Германия, а певицата му отглежда отрочетата, като се навива да пее в кръчми и за стотачка на вечер.

Майката на поп-фолка решила, че ще има много по-голяма финансова полза, ако веднъж завинаги се разведе и получи част от имуществото на бившия си. Той е реститут, има имоти в София, а в Германия има бизнес, който му носи сериозни доходи.

Има обаче сериозен проблем. Децата на Сашка са немски граждани, защото са родени там, съпругът й също е с двойно гражданство и процесът ще се закучи. Тя трябва да даде много пари на адвокати, за да я измъкнат от кашата. А разводът трябва да стане в Германия. Юридически у нас не може.

Певицата е благодарна на Слави, че отново й върна славата и сега по-често я търсят за участия. Тя даже е готова да влезе, в което и да било риалити в момента и сама се предлагала на продуцентите, само да се види с някой лев и да задвижи развода.

В същото време на бившия й му било по-удобно така. Хем е женен и никоя не може да го оплете в мрежите си, хем ще си запази имуществото цяло и непокътнато. Сашка обаче не е на същото мнение. Тя хем се води омъжена, хем няма мъж, хем няма на кого да се облегне, хем няма пари за децата. И твърдо е решена да се разведе, каквото и да й струва това.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oXcoezXYWf4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *