Сашка Васева: Писна ми да живея с мъж, когото не съм виждала от 6 години

3
Сашка Васева татусФолк фурията Сашка Васева е взела категоричното решение да се разведе. Тя наела  адвокат във Франкфурт, където се намира съпругът й и е категорична, че иска свободата си. Писна ми да се правя на омъжена, писна ми да крия, че Христо не ми дава развод, защото се страхува да не му взема половината имане. Стига толкова благоприличие, ще действам смело заради децата си, каза певицата.
Тя сподели, че й е омръзнало да проси пари от бизнесмени, за да си издържа децата. Съпругът й изобщо не се сещал, че има такива. Дори не се обадил на сина си да му честити имения ден на Никулден, а за подърък не можели даже и да си мечтаят. Той си харчи парите по казина и ресторанти, пък ние често мизерстваме, изжали се Дупнишката мадона. Имаме общо имение и аз живея там, но тухли ядат ли се?
Васева най-посе открехна завесата и си призна, че от шест години е сама и не е виждала очите на мъжа си. Не получава и издръжка за децата, понеже нямат развод.  Тя преживяла много черни дни. Преди време често се налагало вечер да взима децата със себе си на участия, защото нямало кой да ги гледа, а се страхувала да ги остави сами. Собствениците на кръчмите негодували и й казали да не си мъкне ремаркетата, които пък често заспивали на масата, докато майка им приключи.
Тя се принудила да вземе жена да ги гледа, но пък не можела да й плаща  прилична заплата. Аз не мога да разбера как ще направиш две деца и ще ги захвърлиш, без дори да питаш здрави ли са, имат ли какво да яат, имат ли дрешки и учебници. Всичко е на моята глава.
Сашка признава, че живее бедно. Вместо помощница за децата, тя наела болногледачка за майка си, която се разболяла от рак, след като братът на певицата загина при катастрофа. Имам малко участия и понякога нямаме какво да ядем, казва със сълзи на очи тя.
Христо пък е реститут. Той има апартамент от 200 квадрата в София и взима стабилни пари от имоти, които е дал под наем в столицата. Има и безнес в Германия и живее нашироко. Не му искам имотите, искам да си издържа децата, категорична е певицата, която през януари започва съдебната битка за развода си.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yTD7usUt51k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Mногоуважаеми ,,Скандално,,замислете се с това АБСУРДНО твърдение-,,Писна ми да живея с мъж,който не съм виждала 6 години, !,и това е заглавие !!
    Как може да СИ ЖИВЯЛ с някой,койтоНЕ СИ ВИЖДАЛ 6 години!!!???Дори и слабоумен човек ще забележи невероятното противоречие!!!Едно време лъжците в Америка са ги ЛИНЧУВАЛИ и така са се справили с патологичните лъжци и мародери като Сашка Васева !

  2. Хита ,,Левовете в МАРКИ,, е велик за онова време и ако Майкъл Джексън го беше изтанцувал би обиколил Вселената!Но само текста е показателен за мечтите на Сашка!Ритамът няма още равен на себе си !!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *