Съседка на Иван Христов пред Skandalno.net : Вихра изкарва Иван изрод, но той се грижи за бедни сирачета

9

На редакционната поща на Skandalno.net получихме писмо от съседка на Иван Христов и Ирина Сарачинова, която моли да спестим името й. Жената е изключително омерзена и възмутена от медийната война, която изоставената съпруга Вихра отвори на бившия си благоверен. Използвайки множеството си връзки със светски журналисти, Вихра не спира да хвърля огън и жупел дрещу Опосума, обвинявайки го във всички земни грехове. Ето и писмото на нашата читателка:

Здравейте skandalno.net, пиша Ви това писмо с огромно възмущение!!!!! Отнася се за Вихра Петрова и постоянното и присъствие в медиите. Не спря да сипе обвинения към бившия си съпруг в опитите си да го очерни. Навсякъде се пише какъв алкохолик е Иван, несериозен човек, който не се грижи за детето си и не уважава семеството си. Чудя се на какво да вярвам, на писаниците, или това, на което съм свидетел лично аз. Вече повече от година, без да се афишира, без да го пишат по вестници или да го дават по телевизията този млад човек, заедно с новата жена в живота му, Ирина, полагат грижи за дете в изключително тежко положение. Знам за тази история, понеже съм близка с вуйчото на детето, което живее при него. Историята е следната. Бащата на това дете уби по зверски начин майката (по обясними причини няма да казвам имена). Сега бащата е в затвор. През това време детето живееше под грижите на баба си, но и тя се спомина.Останало само около Коледа и Нова година, детето прекара празниците извън социалните домове, приютено от Иван и Ирина, в техния дом, с техните близки и семейства. Сега малкия живее при вуйчо си, брат на убитата му майка, но Иван продължава да помага финансово на семейството и на детето и дори го покани на празненството, което организира за рожденния ден на Ава. (Да, имаше и такъв, нищо, че по вестниците писаха, че бил забравил празника на детето си!!!!!) Чувала съм, че Иван страда изключително много от това, че му е отнета възможността да вижда родното си дете, и то защото Вихра отказва да му я дава и го изнудва за още повече пари. Знаейки, че тази история е истина се питам, защо трябва непрестанно да се демонизира образа на Иван, който е любящ баща с голямо сърце не само към собственото си дете, но и към дете в нужда. Защо вестниците не пишат за този добър пример, а дават гласност на лъжите на бившата му жена. Знам, че никой няма да обърне внимание на това, но поне съм с чиста съвест, че съм казала истината за един добър човек, подложен на тормоз от ужасна жена. Казвам го като жена и майка. Чест прави на Иван, че никъде не афишира добрите дела, които върши. Но аз смятам, че трябва да се знае. Моля ви да не споменавате името ми, за да щадим сирачето за което се грижи Иван.

Иван отвръща на удара! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

9 КОМЕНТАРИ

  1. Иван винаги ми е бил симпатичен.а бившата му от ден на ден изпращява.няма такава отврат.Ванка и да не е вярно това което пише в писмото напълно съм на твоя страна .

  2. Та това не е тайна – Ирина го каза в Най-добрата майка. Стига сте извисявали добротелите на бащите, които живиеят в грях

  3. В България (която е била под турско робство) се нападат жените и защитават мъжете – странна му работа!!!:))))))

  4. Ако не можеш да се грижиш за собственото дете, как ще се грижиш за чуждите :))))

  5. Е кои издържа Ава-мързеливата и майка ли.Вихра му смуче парите живее в къщата му.и с влажен опулчен поглед внушава че Иван не се грижи за детето си.Деее сопа де!

  6. Писмото не е от никаква съседка, а е от Ирина Опосумова. Написаното в него бе тема на предаване на Ирина в Най-добрата майка по НоваТВ през януари 2012 и дума по дума съвпадат изреченията. И Иван и Ирина са палачи на собствените си деца. Хората се развеждат, но не го правят като тях жестоко, в услуга единствено на медиите. Позор, никаквици, спрете се, сведете дрънчащите си празни глави

  7. „аман вихрооо“, моля да прослушате интервюто на Иван пред Карбовски, прикрепено към това написано от Опосума писмо. Чуйте, уверете се, че Иван лично казва на цяла България, че плаща 270 лв. издръжка, е, как се издържа дете с тези смешни пари за тези клакьори Иван и любовницата му Ирина Разтурикъщова ?

  8. Факт е че Иван плаща много повече от 270 лв,при положение че повечето разведени жени получават издръжка от 50-60 лв.Не мога да разбера защо сте загрижени за чуждото дете,Единствено което липсва на Ава е любяща и грижовна майка а не малоумница прекарваща времето си във ФБ където да пресмята колко хора са я харесали.Е има време и за Милан де-тогава кой е разтурикъща?

  9. Но голям смях,звучи ми много наивно,Иванчо си варди парите,за това и не се жени за Ирина.Няма по-лицемерна двуличница и алчна ку.ва от Ирина-освен да съжалявам Вихра,която е в пъти по-класна и готина от тая грозотия Ирина,че за лош късмет нямаше шанс да опази семейството си от такава нагла напаст.Иван отдавна е наясно с „прелестната“Ирина колко пари струва,но е късно,алкохола ти докара досадница и деца,които тя ти натресе,сега Иринка курволинка го манипулира да му отнесе парите,“защото го обичала“,

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *