Съседите по килии Трактора и Маргина си налитат на бой

4

zatvorSkandalno.net Смъртните врагове Алексей Петров и Красимир Маринов – Големия Маргин се оказаха съседи по килии в ареста. Двамата не крият омразата си и всеки път, когато се видят се псуват.

Трактора и Маргините направо не могат да се гледат, разказват осведомени източници. Ако се засекат по коридора или на дневната разходка, положението става неудържимо. Започват така ожесточено да се псуват, че едвам ги усмиряват. Затова се наложило да се изработи специален график, че да нямат близки срещи.

Враждата между тях тлее от около десет години, когато Трактора влиза в бизнеса с женска плът. Така

Арестът на Големия Маргин
Арестът на Големия Маргин

моментално се превърнал в конкурент на братята Маргини. От 2008 обаче, когато Алексей Петров завзе ДАНС, копфликтът ескалира. Трактора се опитвал от висотата на службата си да оказва натиск върху братята, за да се откажат от бизнеса с публични домове. Трактора и Маргините пригежават най-големите вериги от столични бардаци.

Въпреки неудобството с неприятния си комшия, Трактора добре си прекарва в затвора. Срещу 200 лв, бившата

Временно неудобство
Временно неудобство

барета може да получава, каквото му трябва в килията си. Говори се, че отвън постоянно го зареждат с лакомства- плодове, ядки, мезета, че и алкохол. За вечеря задължително ядял месо- пилешко или телешко. Имал си портативно телевизорче и следял постоянно новините. Всеки ден му носели и вестници. Срещу 1000 лв пък, Трактора се сдобил и с мобилен телефон. При тарашите обаче все пропускали да го намерят. skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *