Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съседи се оплакват от пикаещ комшия

Жалба в дирекция „Обществен ред и сигурност“ към община Бургас подали живеещи в ж.к. „Изгрев“. В нея те молели компетентните органи да се намесят, тъй като съседът им от четвъртия етаж имал навика да уринира от балкона. Струята опръсквала всички тераси и даже била унищожила мушкатото на пенсионерката от първия етаж.

В жалбата се казва, че „мъжът упражнявал системен тормоз над всички“ и го правел всяка нощ около 3 часа. Общински полицаи били доста развеселени от писмото и направили литературно четене през колежките си. Те не можели да се намесят, тъй като работното им време било до 18 часа, а нарушителят извършвал подлото деяние по първи петли. Имало, разбира се, дежурни по община, но те ходели само при екстрени ситуации, а тази не можела да се нарече такава. За всеки случай те издирили лицето и го предупредили, но в отговор чули, че всичко е гнусна клевета. Елате ми помиришете мушкатото, гневяла се пенсионерката от първия етаж, но служителите не предприели чак толкова драстични действия.

В службата по обществен ред пристигат много основателни и сериозни сигнали, но идват и такива, които хвърлят блюстителите на реда в недоумение. Жена съобщавала за мъж от съседния блок, който ходел гол вкъщи на вдигнати пердета и го правел нарочно за да я дразни. Ревнива съпруга докладвала за съседката си, че простира еротично бельо на терасата с цел да примами мъжа й. А достолепно семейство сигнализирало, че новобрачната двойка от горния етаж правела шумен секс по всяко време и така нарушавала приличието заедно със спокойствието на хората..

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *