Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съседи пропищяха от Ангел и Мойсей, гонят ги

Ангел и МойсейСъседи на прочулия се от Х фактор дует Ангел и Мойсей вече са извън нерви и не ги издържат. Пръв на мушката кацнал Ангел. Срещу него започнала подписка за изселване и вече за три дни с се подписали 20 души. Той не вижда винта в себе си и обвинява жената на съседа Явор, която била много злобна.

То няма такъв злобен човек, просто няма, ядосва се набожното ангелче. Проблемът за злобата на госпожата били нон стоп купоните, които се въртели по цяла нощ в жилището на певеца. Събирали се всякакви техни приятели, пристигали и девойки и всичко се превръщало в нещо средно между нощен клуб, място за надвикване и надпиване, тонколони, надути до дупка и опити за пеене до сутринта. феновеОргиите прераствали в секс-мероприятия и съседите слушали ту песни, ту охкане и пъшкане. Ангел не обърнал внимание на нито едно предупреждение от съседите, нито на молбите им. Отговорът бил, че е млад човек и сега му е времето да се забавлява. Това, че на останалите от блока не им бил до забавление и трябвало да стават да ходят на работа, не било негов проблем.

На същия огън се пържи и Мойсей. Той живее в друг блок и също правел купон след купон. Когато квартирата му заприличала на дискотека, се появила съседката Петрова да му тегли една лекция за морала и съвестта. Тантурестият певец, който също е много набожен, се оказал опериран от тези две качества. Мойсей си помислил, че на Петрова ще й мине, но тя отишла при домоуправителката и поискала да бъде изгонен. В момента двамата са се кротнали и не смеят да правят оргии, но съседите са непреклонни. Те искат тишина и спокойствие и това ще стане възможно, само ако младите певци се изнесат. С този начин на живот никъде няма да ги търпят, коментираха потърпевши. Единствено в къщата на Мойсей при кокошките могат да правят каквото си поискат, ако село Рилци не въстане и не ги изгони и оттам.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Съседи пропищяха от Ангел и Мойсей, гонят ги

  1. Мари Отговор

    06.02.2013 в 5:13

    Не е до младост, а до възпитание.Купона си е купон.Тези смешници, ако си мислят ,че това е живота…много се лъжат.И до главата ми има един такъв боклук, дето си мисли, че като затвори вратата отвътре и може да вдига блока на главата си, но нещо е сгрешил, може да му се наложи да се мести и той. Подобни нещастни елементи…на поляната.Да викат, да пеят,да се чифтосват, каквото сърце им поиска. Там няма кой да да им пречи на жалкия живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *