Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Със скандал стартира Жени Калканджиева като водеща в „Отчаяните съпруги“

Жени Калканджиева умело лобираше между двете разярени водещи

При все че Жени Калканджиева изгори всички останали вещи на Вихра преди да заеме мястото й в „Отчаяните съпруги“,  дебютът й бе белязан със скандал. Хубавицата се оказа буфер на първата си гостенка в “ Станция Нова“  Венета Райкова и  колежката си Мая Савова. Като бойно кръщене мина дебюта на Жени в „Отчаяните съпруги“, защото и се наложи да омиротворява по принцип благата Мая Савова и устата,  и пиперлива водеща на „Горещо“  Венета Райкова, която едва седнала в студиото погна Мая за съпруга й Крум Савов.

Венета Райкова и Мая Савова заформиха лют скандал …

Вярна на стила си още с влизането си в студиото на „Отчаяните съпруги“ Венета Райкова успя да забърка поредната интрига, като подхвърли на двете съпруги, че Крум Савов като нейн гост е поискал  от нея след предаването да отреже неудобните за спортния журналист моменти. Неочаквано за всички обаче по принцип кротката и доброжелателна Мая Савова се нахвърли като истинска тигрица да защитава честта на  мъжа си и нападаше по всички възможни начини Венета,  а  Жени, която дебютира като водеща трябваше бързо да преодолее стреса и да внесе ред и хармония в студиото, за да не стане някой по –  голям фал.

За изненада на мнозина модната експертка Жени Калканджиева обаче успя много умело да се набърка между двете разярени жени и да охлади страстите,  за да приключи все пак по адекватен начин рубриката на съпругите.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *